Calitatea produselor salamander

2_21Atunci cand nu faci parte din domeniu, e greu sa iti dai seama care e diferenta intre tamplaria Salamander si restul tipurilor disponibile pe piata. Daca este sa arunci o singura privire pe sistmele pe sistemele disponibile si e istoria branduui salamander vei putea vedea ca au o calitate exceptionala si produse care nu sunt disponibile peste tot.

De exemplu, sistemul bluEvolution este noua clasa de profile conceputa pentru tamplarie Salamander. In designul acestuia s-a tinut cont de imbunatatirea coeficientului de transfer termic, astfel incat izolarea energetica obtinuta sa fie cat mai mare. Acesta permite suprafete vitrate mari, care lasa mai multa lumina sa intre, insa respectand toate normele ecologice si avand o suprafata superdensa. Grosimea sticlei poate ajunge si la 60 de milimetri, iar coeficientul de izolatie poate fi si de 0.73 W/m2K.

Etansarea specifica pentru tamplaria Salamander este, insa, cea care i-a creat un nume puternic firmei lui Jakob Single in acest domeniu. Elementele sunt prevazute cu garnituri si camere de izolare termica, iar constructia profilului este una robusta, ceea ce asigura, pe langa etanseitate la un nivel maxim si o durabilitate foarte crescuta. Nivelul de permeabilitate poate atinge si 1050 de Pascali, aceasta fiind cea mai buna valoare din domeniul tamplariei. Aceste caracteristici sunt evidente mai ales la sistemul de profile Salamander Streamline 76.

Sistemul de tamplarie Salamander Design 3D se caracterizeaza, in special, printr-un aspect vizual deosebit. Acesta a fost primul sistem de tarmopan care a folosit colturi rotunjite, atat la interior, cat si la exterior.

Acest design a oferit posibilitatea de a fi introduse 5 camere si o grosime marita, de 76 de milimetri, care contribuie la izolarea energetica. De asemeni, aceasta tamplarie Salamander dispune de o garnitura dubla de bataie, la interior si exterior, si poate fi gasita in toate culorile dorite.

Daca nu stii de und epoti achizitiona tamplarie salamander atunci va recomandam magaznul Ferest in care sunt disponibile produsele din gama Salamander 76 pe care o recomandam cu drag celor care doresc calitate care sa reziste in timp.