Producator Termopane Baia Mare

Termopane Baia Mare

Producator Termopane Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Baia Mare - Producator Termopane Baia Mare.


  Ferestrele si usile sunt produse din profile PVC care sunt concepute si fabricate de catre prestigiosul producator german SALAMANDER Industrie Produkte cu traditie in domeniu, feroneria produsa de concernul german -ROTO recunoscut pe plan international, sticla SAINT-GOBAIN -lider mondial. Toate acestea si tehnologia incorporata contribuie la obtinerea unei fereastre extrem de eficiente si durabile, cu o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica, reusind astfel sa imbunatateasca semnificativ confortul vietii si sa reduca costurile pentru energie.
  Geamul termoizolant - confectionat din sticla SAINT-GOBAIN sau GUARDIAN
Tripan Pachetul termoizolant format din doua foi de sticla se numeste pachet termopan ,iar cel format din trei foi de sticla se numeste pachet tripan.
Intre foile de sticla se pune ARGO . Pentru o eficienta mai mare, una dintre foile pachetului termopan trebuie sa fie LOW-e, Coeficientul termic la grosimea pachetului termopan de 24 mm este k=1,1w/mpk. La pachetul tripan , se pun doua foi de sticla LOW-e, (prima si a treia ) daca nu se foloseste una din sticle cu protectie solara ,astfel coeficientul termic scazind la k=0,7mp/k.

  FERONERIA- ROTO - provine de la prestigiosul concern german -ROTO-lider mondial
  ROTO - reuseste sa imbine inteligent eficienta cu siguranta si confortul, optimizeaza utilizarea energiei prin controlarea ventilatiei reusind astfel sa satisfaca cele mai exigente cerinte Prin solutiile inovatoare ROTO reuseste sa fie cu un pas inaintea concurentei pe plan international in tehnologia de feronerie.
Inchiderea se face cu ajutorul blocatorilor cu cap ciuperca, actionate cu maner secuStic contribuind la asigurarea unei etanseitati perfecte si cresterea gradului de siguranta la antiefractie.Actionarea canatului inactiv tip stulp se face cu ajutorul manerului montat direct in lantul de feronerie - actionare unica -ultima noutate in domeniu.

  Pentru cei interesati de comercializarea tamplariei PVC, Aluminiu, lemn, porti garaj sectionale in Granta, Italia, Belgia, Austria etc. avem preturi fara concurenta.
Toate produsele sunt executate la standarde agreate in comunitatea europeana.

Produse si Servicii

  • Tamplarie pvc salamander
  • Usi de interior si exterior
  • Ferestre
  • Tamplarie aluminiu si lemn
  • Usi garaj export in Franta, Italia, Austria, Belgia, Olanda.

Galerie foto