Producator Termopane Baicoi

Termopane Baicoi

Producator Termopane Baicoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Baicoi - Producator Termopane Baicoi.


ADECRIS CONSTRUCT este producator direct de tamplarie PVC si ALUMINIU , furnizor de rulouri exterioare,usi de garaj tip rulou,jaluzele verticale,orizontale,plase antiinsecte,statii de autobuz si copertine,grilaje metalice ,o gama variata de produse cu un numitor comun:calitatea.
Va propunem tamplaria PVC RAMPLAST alb si color(stejar,mahon,nuc,venghe) cu patru,cinci si sase camere de separatie impreuna cu geamul termopan lowe cu argon realizand un transfer termic de 1.1W/m2K.
Profilele au o rezistenta mecanica prin utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1.5mm - 2mm cu suruburi autoforante la distante de maxim 250mm avand lungimea si grosimea specifica pentru fiecare tip de profil in parte(toc,cercevea,montant,etc.)
Garniturile folosite sunt de tip EPDM(Ethylene Propylene Diene Monomer) cu autolubrifiere ,de culoare neagra,fiind aplicate prin presare in canalul profilului permitand inlocuirea lor in caz de necesitate,factor immportant in utilizarea panourilor PVC(fata de garniturile care vin lipite).
Feroneria pe care o folosim este marca Vorne,respectiv Maco, garantata pentru 15000 de cicluri de functionare realizand totodata o etansare perfecta si o rezistenta sporita antiefractie ,prin sistemele de inchidere multipunct.
Firma noastra detine certificate ISO9001/2000 ca dovada a calitatii ramelor executate de catre firma noastra.

Galerie foto