Producator Termopane Bragadiru

Producator Termopane Ferestre Usi Bragadiru

Producator Termopane Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producator Termopane Ferestre Usi Bragadiru - Producator Termopane Bragadiru.


Istoria noastra este istoria unei companii care, cu aproape doua decenii in urma, a pornit la drum cu un imens capital de idei, harnicie si incredere in viitor. Povestea incepe in anul 1994, cu o echipa mica - 15 muncitori si 8 tineri cu studii superioare, si cu dorinta de a revolutiona sectorul constructiilor. Am fost primul producator de tamplarie PVC din Romania si ne-am asumat rolul de deschizator de drumuri cu seriozitate.

Credinta in puterea de a inova a facut ca afacerea noastra sa creasca de la an la an si sa se extinda, iar dovada sunt cele aproape doua decenii de activitate continua in care Corina Gealan a oferit confortsiguranta si expertiza de calitate. Condusi mereu de pasiunea pentru munca noastra, de profesionalism si de atentie pentru fiecare client, am progresat constant. Valorile de necombatut ne-au permis sa devenim partenerii de incredere ai clientilor nostri.

Am crezut mereu in potentialul echipei noastre si am cautat constant sa oferim produse la standarde inalte de calitate, motive pentru care am investit permanent in cursuri de specializare si perfectionare. Astfel, in acelasi an al fondarii companiei, o parte dintre muncitorii nostri au urmat cursuri de specializare in Germania, Suedia si Polonia si tot atunci compania a devenit partener in Romania al renumitei companii germane Gealan.

Din respect pentru colaboratorul nostru, ne-am schimbat numele in anul 2000 in Corina Gealan, nume pe care il purtam pana astazi si care pastreaza neschimbate valorile cu care am pornit la drum. Echipa noastra a crescut in timp si a acumulat experienta valoroasa, pe care o puteti descoperi in fiecare proiect pe care l-am dezvoltat.

Galerie foto