Producator Termopane Bucuresti-Sector 3

Vertman Termopane

Producator Termopane Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vertman Termopane - Producator Termopane Bucuresti-Sector 3.


Ferestrele Vertman sunt proiectate astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte.Calitatile care pot fi inglobate intr-o fereastra difera in functie de destinatia si rolul pe care trebuie sa il indeplineasca.Vom explora , in acest sens, elementele care alcatuiesc o fereastra si modul in care acestea pot fi combinate pentru a crea un produs adaptat la nevoile fiecarui utilizator.

DESCHIDERE
Fereastra este o solutie si o legatura dinamica intre casa si mediul exterior,poate proteja sau poate interactiona cu natura.Complexitatea unei ferestre si multiple caracteristici pe care le poate ingloba,transforma fiecare proiect intr-o lucrare unica.

VIZIUNE
Vertman face parte dintr-o familie europeana cu traditie in domeniu.Investim permanent in noi tehnologii si furnizam clientilor nostri cele mai noi si inovative solutii in domeniu.

LUMINA
Aceasta este originea vietii si de aici porneste totul. Lumina inseamna energie, vitalitate,culoare.Din acest motiv, ea joaca un rol esential in proiectarea si realizarea unei ferestre.Incercati sa va creati acasa propriul tip de deschidere prin care sa poata patrunde cat mai multa lumina naturala.

ORIENTARE
Ganditi-va la casa ca la o calatorie si ca ea sa aibe un bun inceput,trebuie sa porniti in directia corecta.Aici intervine orientarea, cele 4 puncte cardinale si cele 4 anotimpuri care influenteaza constructia fiecarei ferestre in parte.Ferestrele orientate catre sud beneficiaza de insorire maxima in perioda iernii, iar vara este recomandata protejarea acestor ferestre cu ajutorul rulourilor sau obloanelor exterioare(deoarece unghiul de incidenta al razelor solare este mai mare vara).

Ferestre Vertman sunt produse folosind cele mai noi tehnologii si sunt certificate CE, ISO 9001, ISO 14001.

Ferestre de top

Ferestre cu valori foarte bune de izolare termica, ceea ce conduce in mod activ la reducerea CO2, la reducerea costurilor de incalzire si prin aceasta la protectia mediului.

BEST BUY

Cel mai bun pret pentru ferestrele cu profil Rehau Euro 86. O fereastra cu caracteristici de top, acum la un pret imbatabil. Profita de oferta speciala !

Galerie foto