Producator Termopane Bucuresti-Sector 6

Producator Termopan FAR EST

Producator Termopane Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producator Termopan FAR EST - Producator Termopane Bucuresti-Sector 6.


FAR EST detine una din cele mai moderne fabrici de ferestre termopan din Romania. Din 1999 pana in prezent pe poarta fabricii noastre au iesit peste 500.000 de ferestre. Toate operatiile sunt facute automat, lucru care impreuna cu folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate si o echipa de profesionisti garanteaza o fereastra perfecta. Ne-am propus sa investim in excelenta si sa intrecem asteptarile oferind cele mai bune solutii pentru caminul dvs. Misiunea noastra este aceea de a fi recunoscuti de clientii nostri drept leader in fabricarea ferestrelor din pvc.

FABRICA FAR-EST

Noua fabrica de ferestre Far Est a fost inaugurata in anul 2007 si este dotata cu roboti de ultima generatie. Toate operatiile sunt executate automat iar intrgul sistem vanzare-aprovizionare-productie-livrare este controlat de un soft integrat. Pe langa fabrica de ferestre pvc, in acelasi parc industrial sunt si fabrica de geam termoizolant si fabrica de infoliere profile pvc. In acest fel tot lantul de productie este propriu, putand controla termenele si calitatea fara a fii obligati sa apelam la alti intermediari. Acest lucru duce in cele din urma la un pret competitiv

Ferestrele FAR EST la export

In acest moment produsele FAR EST sunt exportate in mai multe tari europene: Italia, Spania, Franta, Belgia, Grecia, Elvetia, Cipru.

Solutii avantajoase pentru cei care renoveaza

Pentru cei care vor sa-si schimbe ferestrele dar totodata nu doresc ca zidaria sa fie afectata, FAR EST ofera acum posibilitatea montajului cu toc de renovare.

 

Galerie foto