Producator Termopane Campulung Moldovenesc

Dealer Termopane

Producator Termopane Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dealer Termopane - Producator Termopane Campulung Moldovenesc.


Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei de tamplarie din PVC si aluminiu cu geam termoizolant compania noastra va ofera produse de calitate la preturi competitive. Colaboram cu furnizori germani de prestigiu pe piata tamplarieie termoizolante. Calitatea materiilor prime si a materialelor realizate de catre acestia se tranfera in ferestrelor si usilor noastre. 

Productia este realizata intr-o fabrica moderna cu o capacitate mare de productie, pe linii de fabricatie automatizate alcatuite din utilaje cu comanda numerica. Toate actiunile noastre sunt indreptate catre satisfacerea clientilor si protejarii mediului.conform sistemului de management al calitatii ISO 9001, sistemului de management de mediu ISO 14001, sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001. 

Toate produsele noastre au Marcajul CE in conformitate cu standardul SR EN 14351-1:2006 si sunt distribuite pe piata Uniunii Europene in: Italia, Franta, Germania, Austria, Elvetia, Romania etc.

Galerie foto