Producator Termopane Cluj Napoca

Proka Service SRL

Producator Termopane Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Proka Service SRL - Producator Termopane Cluj Napoca.


  Cu o experienta de peste 15 ani, firma Proka Service va ofera o gama larga de sisteme de protectie solara, atat pentru interior cat si pentru exterior, produse precum jaluzele verticale, jaluzele orizontale, draperii romane, rolete de panza, plisse, rulouri exterioare din aluminiu sau PVC, storuri sau copertine retractabile. Plasele de insecte cu balamale, tip rulou sau cele pentru usi cu actionare laterala, intregesc portofoliul nostru de produse.
  Desfasurand activitate si in domeniul tamplariei PVC, comercializam produse apartinand unor marci de renume, consacrate pe piata de specialitate, cum ar fi profilele de tamplarie Rehau, Salamander sau Veka, feronerie GU sau Maco, si nu in ultimul rand sticla Saint-Gobain. Venim in intimpinarea nevoilor
si exigentelor Dumneavoastra asigurand proiectarea computerizata, executia la comanda a ferestrelor sau usilor D-voastra si montarea acestora.
  Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de usi de garaj rezidentiale si industriale, cu actionare manuala sau automata, combinand astfel estetica,
confortul si nu in ultimul rand siguranta in ceea ce priveste accesul D-voastra in garaj. Automatizarile pentru porti batante, culisante sau autoportante va vor
usura accesul in incinta.

  Magazinul de termopane Proka Service unde puteti comanda cel mai diversificate Tamplarii din Pvc, Lemn sau Aluminiu, printre profilele din care se executa tamplariile noastre va amintim Rehau, Veka, Trocal, Profilink Salamander, Kbe, echipate cu feronerie Roto, Maco Elzett, sticla termopan sau tripan executate in nenumarate configuratii. La fiecare fereastra aveti din partea firmei o plasa de insecte. Magazinul nostru se afla in Cluj pe Calea Manastur 42.

Produse si Servicii

Tamplarie PVC cu geam termopan

  • Ferestre
  • Usi de intrare

  Pentru capacitatea de economisire a energiei, sistemele de tamplarie pvc cu geamuri termopane au devenit in ultimele decenii un element de baza in constructia unei locuinte.
  Atat categoria de usi cat si ferestre pvc pot fi impartite dupa numarul de camere al profilelor in mai multe categorii de termopane care au atat preturi diferite cat si eficienta energetica diferita. Modele de usi folosite cat si modele de ferestre pvc pot fi alese dintr-o gama variata de tamplarie pvc. Pentru realizarea de tamplarie pvc s-a avut in vedere faptul ca tamplaria cu geam termopan trebuie sa aiba o durata de intrebuintare ridicata. De asemenea, alegerea din gama de tamplarie pvc, revine atat proiectantilor de sisteme de tamplarie pvc cat si utilizatorilor de tamplarie pvc.
  Asigurarea sigurantei locuintei dumneavoastra prin protectia împotriva efractiei este o functie foarte important se poate echipa cu sticla antiefractie ,atat sticla cat si feroneria contribuie la siguranta caminului dvs . Elemente speciale de blocare împreuna cu alte elemente de siguranta, permit stabilirea nivelului de protectie optim.
  Tamplaria din profile Rehau sunt potrivite pentru lucrari de reabilitare termica, inlocuirea ferestrelor neperfomante modernizare sau reamenajare. Acestea va propun ferestre cu cea mai buna valoare pentru pretul platit, ale caror performante depasesc caracteristicile majoritatii profilelor din PVC dintr-o generatie anterioara, nemaivorbind de vechea tâmplarie din lemn.

Galerie foto