Producator Termopane Dorohoi

Termopane REHAU Dorohoi

Producator Termopane Dorohoi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane REHAU Dorohoi - Producator Termopane Dorohoi.


TERMOPANE DOROHOI
Tamplarie PVC si AL, montaj, reglaje termopane, rulouri exterioare, usi de interior/exterior
0744.164.007

Despre Noi

termopane botosani

 Firma noastra va ofera o gama complexa de produse, respectiv: ferestre, usi interioare si de acces, inchideri de balcoane si terase, pereti alucobond, termopane; accesorii pentru tamplarie, respectiv: jaluzele verticale, rulouri exterioare, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare (pervaze). Toate produsele noastre fiind manufacturate dupa specificatiile exacte ale clientilor si montate de muncitori specializati in tamplarie / termopane.

montaj termopane dorohoi botosani

  Ne deplasam la locul proiectului pentru a putea gasi solutii practice pentru orice problema ar putea aparea in cursul montajului indiferent ca este vorba de locuinte sau spatii de birouri. Oferim servicii complete tamplarie termopane la preturi accesibile. 

termopane rehau dorohoi

Dispunand de o linie de productie ultramoderna, firma noastra produce usi si ferestre din PVC, cu profil alb sau in diferite culori (ce pot imita diverse texturi), dar si balcoane sau terase. Tamplaria PVC produsa de noi, marca ROTO, reprezinta imbinarea ideala intre frumusete si functionalitate.

termopane dorohoi

 Stim ca fiecare dintre clientii nostri este diferit si, prin urmare, dorintele si nevoile sale difera de cele ale celorlalti. Sustinem si apreciem aceasta diversitate si dorim sa crestem si sa devenim din ce in ce mai buni, pentru a rasplati increderea si fidelitatea oamenilor care ne-au ales pentru derularea proiectelor lor.

  Ferestrele REHAU pun in valoare casa prin aspectul lor elegant, moderns si suprafetele lucioase. Puteti alege intre diferite culori si forme, ca de exemplu rama-design de 80 mm adancime constructiva si tehnica cu sase camere.

termopane dorohoi

 Producem la comanda toate produsele din gama noastra, oferindu-va modele si solutii in gasirea celor mai optime si elgante modele pentru imaginea casei dumneavoastra.

feronerie roto botosani

  Tamplaria ROTO asigura o durata de viata mare a ferestrelor si usilor, ele putand fi folosite pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale. PVC-ul rigid fiind un material durabil care rezista foarte bine in atmosfere agresive (climat marin sau urban-industrial). Avantajele tamplariei ROTO, sunt nenumrate, ea asigurand o buna izolatie termica si fonica, o durata mare de viata probata de-a lungul celor 40 de ani de utilizare pe pietele occidentale, o protectie foarte buna, prin sistemul de garniture duble si nu in ultimul rand, un design atragator si o intretinere usoara

geam termoizolant saint gobain botosani

  Firma noastra foloseste sticla marca Saint-Gobain, firma ce se afla astazi pe primele locuri in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, arhitectura si design-ul produselor fiind inovative si ecologice.

Servicii si Produse

termopane botosani

 

Tamplarie PVC cu geam termoizolant

 • - Tamplarii din PVC si Aluminiu
 • - Profile REHAU, Roto
 • Geam termoizolant Saint-Gobain
 • - Ferestre si Usi de interior si exterior
 • - Sisteme de umbrire si protectie solara
 • - Accesorii termopane
 • - Rulouri exterioare si obloane, jaluzele

Servicii:

 • - Montaj si executie termopane
 • - Remedieri, reglaje termopane
 • - Masuratori, calcule
 • - Transport

 

 

Galerie foto