Producator Termopane Galati

Ferestre Usi Balcoane Termopan Galati

Producator Termopane Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ferestre Usi Balcoane Termopan Galati - Producator Termopane Galati.


Producator de profile metalice si armatura zincata, tabla prevopsita si tabla zincata, fiind alegerea potrivita pentru achizitia de produse metalurgice.

Avem posibilitatea de a fabrica la cele mai inalte standarde armaturi potrivite urmatoarelor tipuri de profile PVC: REHAU, GEALAN, RAMPLAST, ALUPLAST, QUALIDRA, PIMAPEN, TROCAL, SALAMANDER, DECEUNINCK, VEKA, PANORAMA, WYNMAR si altele.

     Experienta in domeniu si calitatea personalului ne permit executia diverselor tipuri de armaturi, pe baza unui desen tehnic, de la profile deschise tip U, tip C, rectangulare si rotunde sudate si/sau nesudate, pana la profilele cele mai complexe de tip Ω si tip G cu grosimi cuprinse intre 1,5 si 3,0 mm.

Izolarea fonica la exterior
Pentru o mai buna protectie in fata zgomotelor exterioare, tamplariile din PVC cu geam termopan sunt cele mai uzitate solutii. Aceasta nu inseamna, insa, ca orice alegere va fi si cea corecta. Astfel, pentru zonele cu poluare fonica semnificativa, trebuie aleasa cel putin o sticla de tip 3.3.2 sau 3.3.1 si o grosime a sticlei de 42 mm. Desigur, in acest caz, si profilele alese trebuie sa fie ceva mai late.
 
Foarte important pentru o protectie fonica ridicata este ca suprafata vitrata sa nu fie foarte mare, pentru a impiedica vibratiile sa se propage. In plus, tamplaria aleasa joaca si ea un rol determinant in antifonarea unei locuinte.
 
Daca aceasta este umpluta si cu spuma poliuretanica, protectia impotriva sunetelor din exterior va fi de top, insa si pretul este unul pe masura. Un alt amanunt esential este montarea tamplariei, care ar trebui sa intre aproape perfect in spatiul rezervat, astfel incat sa ramana foarte putin loc de acoperit cu spuma poliuretanica intre profil si perete (maximum 1-2 cm).