Producator Termopane Iasi

Almet Grup SRL

Producator Termopane Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Almet Grup SRL - Producator Termopane Iasi.


Almet Grup Iasi este prezenta pe piata ieseana din anul 1999 cu o serie de produse printre care tamplarie de PVC si aluminiu, mobilier din PAL si confectii metalice, usi garaj, incalzire pardoseala, jaluzele si rulouri interioare si exterioare, marchize, inox, remarcandu-se prin calitatea materialelor folosite si in final a produselor oferite, cat si a executiei lucrarilor. 

Compania a devenit una foarte moderna si sigura ca urmare a proceselor de modernizare si reutilare a halei de productie, desfasurat in perioada anului 2009. Ca incununare a eforturilor noastre in oferirea unor produse de inalta calitate catre clientii nostri, ne stau marturie certificarile ISO 9001 :2001.

Ca si un cuvant definitoriu, calitatea reprezinta promisiunea Almet Grup Iasi catre clientii sai si tot calitatea este cea care a dus la cresterea spectaculoasa a companiei in cei 12 ani de cand este pe piata.

In cei peste 15 ani de cand producem si montam geamuri termopan cu tamplarie din PVC si Aluminiu am acumulat experienta ce ofera calitate si siguranta produselor noastre. Pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri am pus accentul pe calitatea materialelor folosite (toate componentele folosite sunt de origine Germania-Belgia) si pe calitatea montajului. 

Putem face fata oricarui proiect, indiferent de dificultatea lui. Pentru tamplarie din PVC si Aluminiu, oferim servicii complete de masuratori, proiectare, executie, transport, montaj, demontare geamuri vechi.

Galerie foto