Producator Termopane Mangalia

Termopane Ferestre Usi Mangalia

Producator Termopane Mangalia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Mangalia - Producator Termopane Mangalia.


Tamplarie PVC 3 camere

REHAU-Basic-Design, profilul cu 3 camere cu adancime de 60 mm, se foloseste pentru a construi calitativ si in acelasi timp economic.
Va oferim solutii pentru ferestre de calitate.
La ferestrele din sistemul REHAU-Basic-Design calitatea este standard si economia planificata in cele mai mici amanunte.

Tamplarie PVC 4 camere

REHAU-Thermo-Design, profilul cu 4 camere cu adancime de montare de 60 mm. Acesta se foloseste pentru o mai buna izolare termica.
In sistemul de profile pentru ferestre REHAU-Thermo-Design, calitatea este completata cu un plus de izolatie termica: prin ansamblul de 4 camere, sistemul REHAU-Thermo-Design obtine valori de izolare ridicate.
Camerele de armare mari pentru armaturi de otel de 35 mm confera stabilitate ridicata si durabila.

Tamplarie PVC 5 camere

REHAU-Brillant-Design, profilul cu 5 camere cu adancime de 70 mm.
Sistemul de profile pentru ferestre REHAU-Brillant-Design corespunde celor mai inalte cerinte in materie de izolare termica si design. Ferestrele din sistemul REHAU-Brillant-Design sunt compatibile si cu locuintele cu consum redus de energie.

Feronerie G-U Germania

- tija mecanismelor are grosimea de 3 mm
- prinderea balamalelor pe tocul ferestrei se realizeaza cu 4 suruburi
- reglarea ramelor se realizeaza pe 3 directii;
- etansarea ramelor pe toc se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel putin 3 puncte, in functie de inaltime
- sistemele complexe de feronerie G-U permit deschiderea usilor si ferestrelor : rotativ, basculant, roto-basculant, glisant.

Performantele deosebite ale geamului termopan in ceea ce priveste izolarea termica si fonica sunt determinate de constructia etansa a acestuia: doua foi de sticla separate de un spatiu in care se introduce prin procesul tehnologic un mediu gazos (aer sau gaz), asamblate cu o bagheta-distantier din aluminiu umpluta cu silicagel si un cordon de butil aplicat pe laturile baghetei, astfel incat sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa . Cel mai utilizat este geamul termopan LOW-E (emisivitate redusa), pe una din foile de sticla fiind depus, prin procedeul electromagnetic, un strat de oxizi metalici, ceea ce ii confera proprietati termoizolante.
Tamplarie pvc Rehau – Termopane pvc Rehau

ASIGURAM MASURATORI, TRANSPORT SI MONTAJ Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare . In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire si este usor de intretinut.

Galerie foto