Producator Termopane Petrosani

Tamplarie PVC Termopane Petrosani

Producator Termopane Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tamplarie PVC Termopane Petrosani - Producator Termopane Petrosani.


 

     
 
 
 
 

Datorita acestei dezvoltari prin continua achizitionare de utilaje, societatea nostra a devenit unic producator de sticla bombata din zona. O alta activitate conexa tamplariei termoizolanta este realizarea de:
 Arcade

 Curbe

 Indoire de profile

 Cercuri

Aceasta fiind unica in judetul Hunedoara.

Avand in vedere faptul ca societatea noastra a achizitionat noi utilaje de ultima generatie, a ajuns la activitatea de fuziune de sticla, procedeu prin care se realizeaza vitralii si sticle speciale atat din punct de vedere coloristic cat si ca design, ele avand un design unic.
Societatea noastra isi desfasoara activitatea de productie, proiectare si design in hale proprii cu suprafata de 1500 metrii patrati. Utilajele folosite sunt achizitionate din fonduri proprii, toate fiind de ultima generatie in acest domeniu, ceea ce face ca produsele noastre sa fie mereu in top, iar acest fapt a fost premiat astfel ca in anul 2009 societatea noastra sa fie recompensata cu locul I la microintreprinderi pe judetul Hunedoara.

In continuare aveti un mic film de prezentare cu utilajele noastre si a firmei RMR GLASS RMR Glass - producator geamuri termopan, tamplarie, sticla bombata, arcade, usi, jaluzele verticale, etc. Petrosani jud. Hunedoara.

Galerie foto