Producator Termopane Salonta

Termopane Ferestre Usi Balcoane Salonta

Producator Termopane Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Balcoane Salonta - Producator Termopane Salonta.


Prin intermediul acestui site ne-am propus să punem la dispoziţia actualilor şi viitorilor noştrii clienţi şi parteneri un modern instrument de informare şi contact şi de asemenea transparenţa în ceea ce priveşte activitatea firmei noastre.

Din anul 2005 suntem în parteneriat cu GEALAN, am evoluat de la o linie de utilaje cu debitare şi sudura la un singur capăt, la două linii de utilaje cu prelucrare la două capete concomitent, asigurând astfel produse de o calitate mult peste medie şi nu în ultimul rând o cifră de afaceri care s-a dublat în fiecare an.

Nu este străin faptul că PROFILELE GEALAN sunt o marcă binecunoscută şi cu prestigiu în Europa, ele fiind fabricate în Germania din anul 1968 printr-un proces de extrudare a profilelor cu o tehnologie de ultima oră (vezi www.gealan.ro).

Produsele noastre respectă toate cerintele consumătorilor, au o rezistenţă mare în timp, oferă protecţie termică şi fonică, precum şi o varietate de forme şi culori. Astfel clienţii noştri pot să-şi aleagă design-ul ideal pentru căminul lor, având garanţia calităţii dată de standardul SR EN ISO 9001:2000.

Galerie foto