Producator Termopane Sighisoara

Termopane Ferestre Usi Balcoane Sighisoara

Producator Termopane Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Balcoane Sighisoara - Producator Termopane Sighisoara.


PRODTERM este o fabrică de tâmplărie PVC care se adresează în principal firmelor specializate pe montaj tâmplărie PVC către clienți finali. Noi nu ne lăudam cu mărimea fabricii, a numărului de angajați sau a flotei auto, ci cu o capacitate mare de producție, exploatată corespunzător, cu o atenție mereu sporita la calitate și cu prețuri competitive.

Noi suntem mereu atenți la nevoile de pe piață și oferim colaboratorilor sprijin pentru creșterea vânzărilor. Suntem convinși că oferind numai produse de calitate asigurăm succes pe termen lung atât pentru noi cât și pentru cei care aleg să ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Logica este simplă: oferind produse de calitate, clientul final este mulțumit deoarece, în timp, nu apar probleme, firma care execută montajul este mulțumită deoarece nu este nevoită să regleze la nesfârșit probleme din fabricație, iar noi suntem mulțumiți pentru că astfel reușim să fidelizăm clienții.

Galerie foto