Producator Termopane Slatina

Ferestre Usi Balcoane Termopan Slatina

Producator Termopane Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ferestre Usi Balcoane Termopan Slatina - Producator Termopane Slatina.


In domeniul nostru, adica cel al lucrarilor de tamplarie PVC si aluminiugeam termopan, pereti cortina, jaluzele si alte accesorii, oferta de preturi depinde intotdeauna de specificul si dimensiunile fiecarei lucrari. Nu veti intalni preturi de termopan (geam termopan) fixe, sau care, chiar daca sunt fixe, sa nu contina anumite conditionari ascunse (de ex., calitate redusa). 

Avantajele oferite de termopane


termopane vaslui

Din suprafata totala a unei incaperi, ferestrele ocupa aproximativ 10%. Gradientul termic al unei incaperi se modifica datorita pierderilor de caldura in exterior. Cea mai mare pierdere de caldura se realizeaza prin intermediul ferestrelor. Oamenii de stiinta au incercat sa corecteze acest neajuns alferestrelor clasice si astfel a aparut termopanul (sau geam termopan, denumit astfel dupa numele unei firme producatoare). Conform definitiei data de unul dintre producatori, geamul termopan reprezinta "Un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri argon), etansate (sigilate) perfect." Principiul este foarte simplu: doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in milimetri, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila." Pe piata exista trei tipuri de tamplarie termoizolanta. Cele cu profiluri PVC, cu profil de aluminiu si cele din lemn stratificat.

Galerie foto