Producator Termopane Suceava

Termopane Zimmerman

Producator Termopane Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Zimmerman - Producator Termopane Suceava.


Compania Zimmermann Fenster  SRL si-a inceput activitatea de producator – tamplarie PVC cu o echipade specialisti in domeniu. Pe parcursul anilor viziunea, calitatea si  seriozitatea afisata au facut din noi una dintre cele mai importante firme  prezente in acest segment de piata.

Dupa mai bine de 7 ani de activitate intens in domeniu- de tamplarie pvc, am ajuns sa avem parteneri raspanditi in intreaga tara dar si importanti parteneri straini din Europa. Fabrica noastra este echipata cu cele mai noi linii de productie automatizate (import Germania).

Chiar si in conditiile unei perioade economice dificile Zimmermann Fenster a reusit sa-si mentina cota de piata si chiar sa si o imbunatateasca, acest lucru fiind posibil prin munca asidua depusa de intregul colectiv combinata cu calitatea produselor oferite dar si cu promptitudinea si interesul cu care raspundem partenerilor nostri.

Echipa noastra de specialisti in tamplarie PVC acorda o atentie deosebita paletei de produse oferita, precum si inovatiei tehnologice. Va asiguram ca vom face tot ce depinde de noi pentru a va confirma asteptarile.

Zimmermann Fenster  vine in atentia dumneavoastra cu   sisteme finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC , echipate cu armatura de otel zincat, feronerie  ROTO NT Germania . Pornind de la convingerea ca fiecare cladire are propria personalitate, echipa de consultanta tamplarie PVC – Zimmermann Fenster  va ofera sprijin in rezolvarea aspectelor legate de vitrarea cu sisteme de profile PVC SALAMANDER , DECCO ,DECEUNINCK. 

Galerie foto