Producator Termopane Targu Mures

CENTRU DE STICLA - PRIMER ELECTRO

Producator Termopane Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CENTRU DE STICLA - PRIMER ELECTRO - Producator Termopane Targu Mures.


CENTRU DE STICLA - PRIMER ELECTRO SRL
Vitralii, oglinzi, usi din sticla, termopane, sticla securizata, balustrade din sticla, copertine din sticla

Puncte de lucru
Preluare comenzi pentru sticla si oglinzi, inramat tablouri
Targu Mures, Str. Progresului, Nr. 2
tel: 0265 248 430
Program
Luni-Vineri: 08:00 - 18:00
office@centrudesticla.ro
sticla@centrudesticla.ro 

Sectia de termopane
Livezeni, Nr. 279
tel: 0265 255 717
comenzi@centrudesticla.ro
info@centrudesticla.ro

Sectia de securizare, Laminare si prelucrari
Livezeni, Nr. 287
tel: 0265 247 777
securizare@centrudesticla.ro
prelucrare@centrudesticla.ro

sticla transparenta securizata mures

Primer Electro SRL a fost infiintata in anul 1996, cand si-a inceput activitatea de prestari servicii in domeniul taierii si montarii geamurilor, oglinzilor, respectiv producerea de geam termopan.

Echipa noastra, tanara si dinamica, va sta mereu la dispozitie oferind calitate si seriozitate. Flexibilitatea si personalizarea ofertelor precum si elbarorarea de solutii practice si fiabile pentru clienti ne diferentiaza si ne fac atractivi. Avem ca scop principal satisfacerea cerintelor clientului, misiunea noastra fiind transformarea in realitate a visurilor clientilor nostri din materiale de cea mai buna calitate si preturi avantajoase. Din aceasta cauza lucram cu sticla de la Saint Gobain. Credem, ca un client multumit reprezinta cea mai buna forma de promovare..

Scopul nostru este sa dezvoltam relatii pe termen lung cu partenerii nostri, de aceea suntem intodeauna deschisi la diverse tipuri de colaborare. Speram ca putem fi solutia optima pentru dumneavoastra.

vitralii sticla targu mures

Vitraliile sunt compozitii decorative formate din bucatele de sticla colorata, dipsuse simetric sau asimetric si legate intre ele prin retele de plumb si prinse prin tije metalice de sasiul usii sau ferestrei.

Sticlele folosite pot fi transparente, translucide si nu in ultimul rand personalizate prin diferite prelucrari oferite de societatea noastra: vopsire, gravare, sablare etc.

vitralii sticla targu mures

Un produs deosebit care se obtine din geam securizat il reprezinta usa din sticla securizata care poate avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza, clare sau serigrafiate sau emailate(un procedeu de vopsire).


Balustrazi
Cabine de dus
Copertine
Gravuri in sticla
Oglinzi
Pereti de sticla
Rame tablouri
Sticla
Sticla curbata-bombata
Sticla laminata
Sticla Sablata
Placari cu sticla vopsita/printata
Termopane
Usi din sticla
Vitralii
Sticla pictata tip vitraliu
Sticla securizata

Galerie foto