Producator Termopane Targu mures

ROLTRADE

Producator Termopane Targu mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ROLTRADE - Producator Termopane Targu mures.


Roltrade este o fabrică de tâmplărie PVC care se adresează în principal firmelor specializate pe montaj tâmplărie PVC către clienți finali. Noi nu ne lăudam cu mărimea fabricii, a numărului de angajați sau a flotei auto, ci cu o capacitate mare de producție, exploatată corespunzător, cu o atenție mereu sporita la calitate și cu prețuri competitive.

Noi suntem mereu atenți la nevoile de pe piață și oferim colaboratorilor sprijin pentru creșterea vânzărilor. Suntem convinși că oferind numai produse de calitate asigurăm succes pe termen lung atât pentru noi cât și pentru cei care aleg să ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Logica este simplă: oferind produse de calitate, clientul final este mulțumit deoarece, în timp, nu apar probleme, firma care execută montajul este mulțumită deoarece nu este nevoită să regleze la nesfârșit probleme din fabricație, iar noi suntem mulțumiți pentru că astfel reușim să fidelizăm clienții.

Apropierea de client este importantă pentru noi! Orice Partener care colaborează sau cochetează cu ideea, este poftit și binevenit pe porțile fabricii, pentru a vedea cum funcționează utilajele cu comandă numerică, unde totul este automatizat, iar eroarea umană aproape nulă. Echipa de management primește cu bucurie colaboratorii, fiind mereu interesați de idei proaspete.

Galerie foto