Producator Termopane Valenii de Munte

Termopane Ferestre Usi Valenii de Munte

Producator Termopane Valenii de Munte reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termopane Ferestre Usi Valenii de Munte - Producator Termopane Valenii de Munte.


Perfectview s-a inregistrat in anul 2002 ca societate comerciala specializata exclusiv pe producerea, distribuirea si montajul elementelor de tamplarie pentru constructii din PVC si lemn stratificat. In anul 2008 s-au obtinut certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru acest domeniu.

Cum se fabrica?

Produsele achizitionate de dumneavoastra se fabrica folosind tehnologie de ultima generatie in domeniu, asigurand astfel standardul de calitate impus cerintelor pe piata dar si rapiditate in executia comenzilor. 
Tamplaria si sticla beneficiaza de ultimile inovatii in materie de prelucrare.
Avantajul major pe care-l obtine clientul final colaborand cu noi il reprezinta faptul ca noi suntem specializati si pe servicii incluzand aici si montajul iar pretul este mult mai bun.
Utilajele pentru fabricarea tamplarie sunt URBAN, ELUMATEC si STURTZ asistate de calculator.
Sticla termoizolanta este fabricata prin parteneriat cu unul din cei mai mari producatori din tara. Linia de fabricare a geamului termopan este marca LISEC tip JUMBO cu introducerea argonului in camp inchis.