Producator Termopane Zalau

Producator Termopane Ferestre Usi Zalau

Producator Termopane Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Producator Termopane Ferestre Usi Zalau - Producator Termopane Zalau.


Neohit Franc - geamuri termopane şi uşi garaj Zalău

Firma noastra este pentru dumneavoastra !

Dumneavoastra sunteti cei care contati!

Am inceput cu pasi marunti in 2012 si muncim zi de zi pentru satisfacerea clientilor nostri . Cautam sa va punem la dispozitie cele mai bune produse , la preturi cat mai accesibile , intr-un timp cat mai scurt. Va stam la dispozitie la birou , la telefon cat si pe internet.

Fiecare client , pentru noi este cel mai important ! Tratam fiecare lucrare cu o seriozitate maxim sinprofesionalism .Am realizat un numar foarte mare de montaje atat in tara cat si in strainatate , iar clientii nostri au fost mereu multumiti .

Daca iti apreciezi casa si respecti calitatea atunci stii unde vei gasi produsele de care are nevoie casa ta . Noi vom avea grija si de casa ta si de buzunarul tau , tu doare trebuie sa ne alegi !

 

Produse si Servicii

Scrie-ne si venim la tine!

  • Este cel mai practic serviciu prin care poti obtine produsele furnizate de Neohit Franc.

Comercializare tamplarie PVC

Montaj tamplarie PVC

Comercializare usi garaj tip rulou

  • Usa de garaj reprezinta un element foarte important in cadrul amenajarilor exterioare de calitate iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.

Montaj usi garaj tip rulou

  • Usa de garaj tip rulou de aluminiu (sau pvc) ocupa foarte putin spatiu si se monteaza foarte usor. Echipele noastre de montaj ca fiind printre cele mai bune din domeniu.

Comercializare usi garaj sectionale

  • Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Montaj usi garaj sectionale

Comercializare rulouri/obloane/plase insecte

  • Pentru un aspect mai placut al casei tale va venim in ajutor si cu rulouri sau obloane , iar pentru protectia dumneavoastra va venim in ajutor cu plasele de insecte .

Montaj rulouri/obloane/plase insecte

Reparatii in garantie

  • Profilele noastre au o garantie de 50 ani ,feroneria o garantie de 2 ani si sticla 5 ani astfel pe perioada garantiei orice s-ar intampla nu ezitati sa ne contactati .

Reparatii post garantie

  • In cazul in care produsele se defecteaza , dar acestea nu mai sunt in garantie puteti apela in continuare la noi si va vom veni in ajutor cu reparatii .

Gratuitati

  • In categoria gratuitatilor se incadreaza : Asistenta tehnica la alegerea tamplariei si Transportul .

Galerie foto